Кандидатите за кметове на БСП в област Стара Загора се срещнаха с Момчил Неков

« НачалоМобилен офис

„Европейският съюз дава много възможности и личности като вас, с визия за местно развитие, добри екипи и предприемчивост, ще успеят", каза евродепутатът Момчил Неков на среща с кандидатите за кметове на БСП от област Стара Загора.

Евродепутатът изрази увереност, че представителите на левицата притежават необходимите качества за ефективна работа в местното самоуправление и заради това им е гласувано това високо доверие - да бъдат лицата на партията в Старозагорска област за местните избори.

На свой ред те предложиха идеи за развитието на мобилния офис на евродепутата и същевременно получиха подкрепа на инициативите си от народните представители Драгомир Стойнев и зам.-председател на БСП и Георги Гьоков.

По-рано двамата, участваха с кандидатите за кметове, утвърдени от националното ръководство, в работата на Областния партиен съвет и Областния предизборен щаб. Председателят на областните социалисти Васил Самарски обобщи резултатите от приключилите заседания на конференциите и решенията на общинските пленуми.

„Отидете при хората и ги чуйте. Ако сте посочили правилните кандидати за кметове и общински съветници - ще спечелите тяхното доверие, ако ли не - отговорността е отново ваша и ще я носите и след изборите", каза Стойнев на общинските партийни ръководства, пожелавайки им успешна кампания.

Областният съвет със свое решение обърна внимание на общинските ръководства стриктно да спазват правилата на НС и устава на БСП.