Новини

« Начало

Европейският фонд "Солидарност" ще плаща и аванси

Европейският фонд "Солидарност" ще плаща и аванси

05.11.2014

Европейският фонд за борба с последиците от природни бедствия и промишлени аварии ще може да изплаща и авансово компенсации от догодина. Това ще бъде възможно, след като бюджетът на фонд "Солидарност" за 2015 г. бъде увеличен с 50 млн. евро

в. Български фермер

В "Български фермер": Агрополитиката е силно критикувана

30.10.2014

Членството поне в две комисии е задължение на всеки евродепутат. Аз съм млад, енергичен и с голямо желание започвам работата си в Европейския парламент, така че се надявам, че ще бъда достатъчно ефективен.

bTV

Младостта е необременост, енергия

25.10.2014

Интервю на Момчил Неков за предаването "Тази събота" на бТВ. Неков коментира работата си като член на Европейския парламент и отношенията си с ръководството на БСП. Младостта не е порок.

Момчил Неков

Момчил Неков настоя за по-големи обезщетения от ЕС за щетите от наводненията в България

21.10.2014

В писмено изявление пред Европейския парламент евродепутатът от БСП Момчил Неков настоя за повече информация за начина, по който е изчислен размерът на компенсации, които България ще получи от европейския фонд „Солидарност”...

Евродепутатът от БСП Момчил Неков разглежда българския щанд на Международния панаир на книгата във Франкфурт, на който беше поканен от Асоциацията на българските книгоиздатели.

Момчил Неков ще работи за промяна на правилата за финансиране на преводи на книги в ЕС

13.10.2014

Евродепутатът Момчил Неков ще подкрепи каузата на българските издатели за опростяване на правилата за финансиране на преводите на български книги на европейски езици.

Момчил Неков връчва картите на директорката на училище "Пейо Яворов" Валентина Найденова

Момчил Неков подари исторически карти на българското училище в Брюксел

08.10.2014

Момчил Неков подари комплект учебни карти на училището към посолството ни в Брюксел. Картите са свързани със създаването на българската държава и историята на Първото българско царство.

Момчил Неков иска гаранции за неправителствения сектор от кандидат-комисаря Тибор Наврачич

Момчил Неков иска гаранции за неправителствения сектор от кандидат-комисаря Тибор Наврачич

02.10.2014

Момчил Неков поиска гаранции от кандидата за еврокомисар Тибор Наврачич, че няма да блокира програми и финансиране за неправителствените организации, след като встъпи в длъжност като комисар за образованието, културата, младежта и гражданството.

Momchil Nekov asks Tibor Navracsics to give guaranties for the EU NGOs

Momchil Nekov asks Tibor Navracsics to give guaranties for the EU NGOs

02.10.2014

The Member of the European Parliament, Momchil Nekov, from BSP, have been requested the Commissioner designate Tibor Navracsics for guarantees. Nekov, further insisted and pointed out that when Mr. Navracsics becomes a Commissioner of Education, Culture, Youth and Citizenship, he shall not block the programs and funding for NGO’s.

"Европейски гражданин"

Момчил Неков номинира млади доброволци за европейци на годината

01.10.2014

Евродепутатът от БСП Момчил Неков номинира младежите от социалния учебен център "Анастасия д-р Железкова" във Варна за европейски граждани на годината.

Momchil Nekov nominates young volunteers for Europeans of the year

Momchil Nekov nominates young volunteers for Europeans of the year

01.10.2014

Momchil Nekov nominates the young students from the training centre "Anastasia Dr. Jelezkova" in Varna for European citizens of the year. In the flood in “Asparuhovo” in June 2014, the students were among the first ones, who volunteered and helped.