Новини

« Начало

Нова телевизия

Момчил Неков: Не приемам себе си за грешка

15.09.2014

Не изключвам, че може да има объркване в преференциалния вот, но той може да е няколко хиляди гласа. Не мога да твърдя обаче, че всички гласоподаватели на БСП, които са отбелязали мен, са сгрешили. Не приемам себе си за грешка.

Неков се срещна с комисар Георгиева, за да й предостави допълнителна информация за щетите, която е събрал чрез областните управители и кметовете на 58 общини.

Момчил Неков се срещна с Кристалина Георгиева за компенсациите за наводненията в България

11.09.2014

Добре ще е в България да бъдат създадени обществени комитети, които контролират за справедливото разпределение и целесъобразното използване на европейските средства за компенсиране на пострадалите от наводненията общини.

в. Дневник

Тримата най-млади евродепутати: Трябва да преборим стереотипите за България и да подобрим образа ѝ в ЕС

27.08.2014

Новият мандат на Европейския парламент започна преди два месеца, като българските евродепутати в него са 17. Трима от тях - от трите водещи парламентарни групи, са на възраст под 30 г. и за пръв път са членове на Европарламента. По тази причина потърсихме Ева Паунова (ЕНП, ГЕРБ), Момчил Неков (С&Д, БСП) и Илхан Кючюк(АЛДЕ, ДПС) с няколко въпроса за приоритетите им като евродепутати, за развитието на България и подобряването на образа ѝ в Европейския съюз. Тримата отговориха навъпросите писмено и независимо един от друг.