Вашата дума

Момчил Неков

Драги приятели,
Уважаеми граждани,

Това място е за Вас. Пишете ми какво Ви вълнува, какво ви радва или тревожи. Ще се радвам да мога да отговоря и на Ваши въпроси, свързани с моята работа в Европейския парламент, с европейските политики и със социалистическата идея.

Вашите мнения, коментари и въпроси представете в не повече от 500 знака. Те ще бъдат публикувани на интернет страницата ми след одобрение от администратора на сайта.

Очаквам Ви,
Момчил Неков

В момента има 2 мнения
2 От: vili t
не желая визи не искам тпти ше станем роби на сащ не ни продавайте;

 

Момчил Неков
Момчил Неков
Нямам подобно намерение. Точно това е нашата битка, да обърнем внимание на проблемите и да направим така, че евентуалните решения да не са в ущърб на европейските граждани.
1 От: Виолета Тодорова
Господин Неков;много сте ми симпатичен и е хубаво , че сте активен НО МНОГО ВИ МОЛЯ, НЕ ПРОДАВАЙТЕ РОДИНАТА СИ ЗА ТРИДЕСЕТ СРЕБЪРНИКА_(ВИЗИТЕ(ТЕ НЕ СА НАЙ_ХУБАВОТО НЕЩО ИЛИ ИСКАТЕ НАСЕЛЕНИЕТО ДА СЕ ИЗСЕЛВА? НИМА НЕ ВИЖДАТЕ ЧЕ СЕ ПОДМЕНЯ ЕТНИЦЕСКИЯ СЪСТАВ НА БЪЛГАРИЯ?ПРОЧЕТЕТЕ МАЛКО ПОВЕЧЕ ВИЖТЕ В ИНТЕРНЕТ ИНТЕРВЮТАТА С АРЪН РУСО И ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ НА КЪДЕ ОТИВА СВЕТЪТ.ТПТИ ЩЕ НИ НАПРАВИ РОБИ НА САЩ"НЕ СТЕ ЛИ НАЯСНО?ИЛИ РАБОТИТЕ ЗА ТЯХ?

 

Момчил Неков
Момчил Неков
Уважаема г-жо Тодорова, напълно споделям виждането ви, че визите не са най-важното от отношенията между две страни. Но също така искам да Ви обърна внимание, че българските граждани са равноправни граждани на ЕС, които имат право да бъдат третирани по еднакъв начин с останалите европейски граждани. Затова смятам, че европейските институции трябва да използват всяка възможност да защитават това равноправие, когато преговарят и действат от името на Съюза. Фактът, че някои държави от ЕС имат безвизов режим със САЩ, а други не – не съответства на основополагащите принципи на нашата общност от държави и ценности. Що се отнася до емиграцията, аз смятам, че камъка си тежи най-добре на мястото. Но също така, че визите не са спирачката, която би задържала нашите сънародници в родината ни, спирачката ще са по-добрите условия за живот, за отглеждане на деца, за образование, за работа, за правене на бизнес.

Вашeтo мнениe, коментар или въпрос.

С цел защита от спам, моля, въведете кода от изображението*: