Неков откри информационен офис в София

« НачалоУ дома

Евродепутатът от БСП Момчил Неков откри първия си информационен офис в България в присъствието на представители на младежкото обединение и на градския съвет на БСП.

Офисът се намира на ул. "Пиер Дегейтър" 1 в кв. "Изток" в София. Вижте как можете да стигнете до него ТУК

В него гражданите ще могат да се запознаят с работата на Момчил Неков и информация за това как могат да му дават предложения или да се включват в негови инициативи. Периодично евродепутатът ще се среща и лично с граждани.

Офисът ще предоставя възможност за запознаване отблизо с дейностите на Европейския парламент, с неговите правомощия и актуалното законодателство, което се обсъжда.

Близо 80 на сто от работата на българското Народно събрание е свързана с приемането на закони, които произтичат от работата на Европейския парламент.

В офиса ще могат да се получават материали, свързани с дейността на парламента и на делегацията на българските социалисти.

"Вратите на информационният ми офис са отворени за всички, които се интересуват от моята дейност като евродепутат, избран от България и член на групата на социалистите и демократите. Ще се опитам да съм максимално полезен на всички граждани", заяви при откриването най-младият евродепутат социалист.

Момчил Неков ще се опита да превърне своите офиси в България в средища за обмяна на идеи и в места, в които гражданите, които се интересуват от европейските политики и възможностите за развитие на бизнес чрез тях, да получават полезна и достоверна информация.

Много съмишленици на Неков и членове на БСП уважиха откриването на първия информационен офис на евродепутата в България.